BİTLİS / AHLAT - Taşharman Ortaokulu

MÜDÜR 05424590414 OKUL 0434 423 20 03
Taşharman Köyü Ahlat/BİTLİS
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını, iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili becerikli ve kendine güvenen, sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Öğrencilerin daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları için yaşam kalitelerini geliştirmek. Ulu Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Düzenli öğretmen servisi ile gidiş geliş sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
İlk ve Ortaokul öğretmenleri ile beraber aynı ücretli servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Taşharman Köyü Ahlat/BİTLİS
Ahlat İlçe Merkezine 17 km. uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
İl ve ilçedeki sportif yarışmalara katılım olmaktadır. Okulumuzun birçok yarışmada derecesi vardır.
TÜBİTAK projelerine katılım sağlanmaktadır.
TÜBİTAK projelerine katılım sağlanmaktadır.